05 Jan 2010

Tai no onpas sittenkin, kun eilen unohdin postata tilannetta. Eilen siis testattiin, että vauva kestää supistuksia, ja tuon suhteen homma oli kunnossa, joten tänään sitten on synnytystä aloiteltu. Aamulla laitettiin eka pilleri paikalleen, ja se ei ollut vielä aikaansaanut alkuiltapäivään mennessä yhtään mitään, nyt myöhemmin oli laitettu lisää.

Kuuden maissa kuulemma lääkäri tulee katsomaan että alkaako tapahtua mitään, joten minä tulin töistä takaisin kotiin melkein samalle hälytysvalmiustasolle (laskin että 15 min täältä TYKSiin riittää). Saas nähdä kauanko tässä vielä kestää ja tuleeko keskellä yötä hälytystä.

Jaha, en todellakaan tainnut nukkua kovin hyvin viime yönä kun meinasin laittaa tähän alle mailisignaturen.

Edit 5.1. klo 19:04: Pikkuhiljaa etenee, mutta tänään kuulemma tuskin ehtii tapahtua mitään. Huomenna sitten toivottavasti...

Edit 7.1. klo 00:50: Ei vieläkään mitään raportoitavaa: kohdunkaula ei ole vieläkään avautunut kunnolla, vaikkakin kunnon supistuksiakin on, joskin vielä epäsäännöllisesti. Torstaina pidetään lääkkeille välipäivä, eli saa aueta omaa tahtia jos on auetakseen, perjantaina sitten saatetaan jatkaa lääkkeillä. Suhtkohtpian sektio on lähellä, koska Hannen kunto alkaa olla aika heikko.